Nysytt pannband

Som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag köpt och sytt två nya kjolar, dessa väntar dock fortfarande på att bli fotograferade innan jag kan visa hur de blev. Jag hade kvar en del tyg och passade också på att sy ett nytt pannband till mig själv. Det var enkelt fixat, jag utgick från mått på ett jag redan har och klippte sedan till trikåtyget som jag vek dubbelt och innuti det klippte jag till en tygbit av fleecetyg jag hade hemma för att få pannbandet lite varmare, funkade hur bra som helst. Är också imponerad över hur lätt det var att sy i trikåtyget trots att det är så elastiskt, det var bara att plocka upp instruktionsboken för symaskinen och se vilka sömmar som rekommenderas för elastistka tyger och sen var det bara att köra på!

img_1203

I söndags var det fantastiskt väder här i Stockholm så då tog vi pendeltåget några stationer ut mot Sollentuna och promenderade i skogen och sen över isen på Norrviken tillbaka till pendeltågsstationen.

img_1190

img_1199

img_1208

En praktiskt gren som sträckte sig ut över isen blev en sittplats för paus med te och bullar.

img_1206

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s