Tar det lugnt

Inser att det inte är nödvändigt att hela tiden jaga efter en massa upplevelser eller att hela tiden ha en massa saker att göra inplanerade. Denna lördag har spenderats mestadels inomhus vilket kanske har sin förklaring i att världen utanför fönstret vid den här årstiden när det varken är snö eller sol inte blir roligare än såhär…

img_1177

men det har varit en jätteskön och avslappnad dag. Den har mestadels bestått av att sy kjolar av tyg jag köpt i veckan,

img_1178

img_1168

samt att dra igång odlingssäsongen 2017 genom att peta ner en hel del chilifrön i jorden. I år kör vi ett uppsamlingsrace och använder överblivna frön vi hade från tidigare år, hela åtta olika sorter låg i gömmorna här hemma, fyra av dem har vi nu sått 🙂

img_1179

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s