Färdigstickat under 2016

Jag har satt ihop en sammanställning av mina färdigstickade projekt under 2016. Det plagg jag uppskattat mest under året är nog mina mamelucker, sjukt bra plagg som jag använder varje gång det är vinter och jag har täckbyxor på mig nuförtiden, mjuka och varma är de 🙂 Snyggaste plagget är nog Gudrun-vantarna (får sticka ett par till mig själv också kanske) följt av min gröna Carpino-tröja.

IMG_7756
Handledsvärmare ”Hulda”
IMG_7944
Mamelucker
IMG_8282
Stickad randig tröja
IMG_8947
Stickad tröja med ugglor
IMG_9374_01
Vantar mönster Gudrun
img_0381
Handledsvärmare Lotta
img_0859
Stickad grön tröja – mönster Carpino
img_1157
Grönrandig dubbel mössa

På stickorna just nu finns en kofta i brunt garn(mönster Emelie) och ett par varma tjocka vantar, så det ska nog kunna bli lite stickade plagg under 2017 också!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s