Mångfald

Naturens mångfald och variation är så mycket större än vad vi ibland luras till att tro. Mångfald, småskalighet och variation är också det som gör oss mindre sårbara vid plötsliga förändringar och därför något som jag tycker bör prioriteras mycket högre än vad det gör idag.

wp-1476798443016.jpg
Morötter och betor i olika färg, storlek och form!

Mångfald som styrka gäller inte bara för morötter utan i minst lika hög grad oss själva. Tänk om vi bara kunde få tillåtas vara så annorlunda vi faktiskt är och inte behöva stöpas efter samma samhällsmall allihopa – det är något att sträva efter!

img_0617

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s