Från naturen

Tänk att det kan kännas så mycket mer meningsfullt och glädjefyllt att själv ta till vara på och konservera det naturen ger jämfört med att jobba och sen gå till affären och köpa tex sylt för de intjänade pengarna.


Jag tror det beror på att vi har tappat kontakten med och förståelsen för vårat beroende av naturen och det jorden och skogen ger oss. Och att åter känna en liten del av den kontakten är otroligt tillfredsställande och lustfyllt. Och kanske hinner vi plocka lite mer lingon innan vi åker hemåt imorgon 😉

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s