Fiby urskog

Igår var vi på utflykt till Fiby urskog som ligger knappt 2 mil utanför Uppsala. Det gjorde mig medveten om att det är skillnad på skog och skog… Så här skulle antagligen mer av vårat land se ut om det inte användes så hårt för skogbruk. Väldigt mycket mer växtlighet, fler växter som växer på andra växter och stundtas nästan lite regnskogskänsla. Väldigt fint var det, synd att det inte finns någon urskog på gångavstånd hemifrån!

IMG_9140

IMG_9192

IMG_9138

IMG_9157

IMG_9197

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s