Pysseldjungeln blir Tankedjungeln!

Blogginläggen har blivit färre och färre och jag känner att jag vuxit ifrån upplägget som denna blogg ursprungligen hade. Men eftersom jag fortfarande tycker att det kul att skriva så har jag nu funderat och gjort om en del. Fokus kommer inte längre att vara på det jag stickar/pärlar/syr (vilket det kanske inte heller har varit det senaste året) utan jag vill skriva mer om alla mina tankar om vardagen, om vad som är viktigt i livet, om hur samhället borde se ut. Det kommer fortfarande att handla om skapande, om hur man kreativt kan tillgodose sina behov istället för att konsumera sig till en lösning, om att det är kul och utvecklande att göra saker själv. Om att man behöver mycket mindre saker än vad man tror.

Bloggen kommer därför att byta namn från Pysseldjungeln till Tankedjungeln, än så länge är adressen till bloggen detsamma men jag kommer att byta ut den också såsmåningom. Hoppas att ni fortfarande vill vara med och läsa det jag skriver!

Och det kommer fortsatt att bli massor med bilder från Sveriges fantastiska natur som jag planerar att komma ut i ännu mer. Vi har t.ex. 22 nationalparker kvar att besöka och massor med etapper på Sörmlandsleden, Kungsleden och oändligt många andra vandringsleder kvar att vandra på.

IMG_8739

 

Annons

En reaktion till “Pysseldjungeln blir Tankedjungeln!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s