Nytt stickprojekt

image

Jag har gett upp stickningen av den kofta jag påbörjade förut, jag tyckte inte att ärmarna verkade bli bra och då tappade jag tron på hela mönstret. Istället har jag börjat sticka en tröja i slätstickning uppifrån och ner i alpacka-garn som jag har i lådorna här hemma. Jag hoppas jag blir mer nöjd med denna och inte ger upp den också.

Annons

2 reaktioner till “Nytt stickprojekt

  1. Tack! Färgerna blev dock lite för mörka på bilden och den lila ser ju nästan svart ut, den är mycket ljusare i verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s