Mera skog!

Just nu blir det inte så mycket stickat, det går för tillfället inte så bra, så jag väljer att fokusera på det som går bra och är kul. Nämligen att vara ute och njuta av hösten i skogen! Och att fota!I helgen har vi bott i en kolarkoja i skogen utan el, med ved som enda värmekälla och stearinlljus som enda ljuskälla. Enkelt och bra, tack för födelsedagspresenten! Vi (läs Patrik) fick också igång eld i kaminen i bastun så vi hann bada bastu i skymningen innan det blev helt becksvart.

IMG_7405

IMG_7290

IMG_7374

IMG_7312

IMG_7395

IMG_7393

IMG_7351_01

IMG_7327

IMG_7338

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s