Månadens in och ut – september

Här kommer, något försenat, en summering av månadens prylflöde. Kanske inte så intressant att läsa om men jag tänker att jag ska kunna få en sammanställning för min egen del så ni får stå ut 🙂 Inte en så händelserik månad, det är möjligt att jag har glömt något men jag tror inte det.

  • Barbord (-1)
  • Barstolar (-4)
  • Duntäcke (-1)
  • Locktång (-1)
  • Bänkskiva, som ska användas som bord (+1)
  • Ben till bänkskiva (+6)
  • Vägghållare för TV (+1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s