Semester i Frankrike

För en vecka sen kom vi hem (med tåg!) från semsterresan i Frankrike, där vi varit hela familjen en vecka och firat båda föräldrarna som fyllt 60 år (gemensamt har nog medelåldern passerat 60 år nu även om den ena föräldern inte firat födelsedag riktigt än). Först stannade jag och Patrik en dag i Paris på vår tågresa ner och blev sedan dagen efter upphämtade vid tågstationen i Cannes. Vi hann under veckan med att göra en hel del, en tur till Monaco, ”canyoning” i Italien, vandring vid ”Gorge du Verdon”, turistat i byn vi (nästan) bodde i Mougin, vandring i närheten av Grasse m.m. Tack för en trevlig veckan allihopa!

IMG_6569

IMG_6612

IMG_6707

IMG_6773

DSCN6802

DSCN6778

IMG_6849

IMG_6943

IMG_6937

IMG_6656

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s