Paddling i solnedgång

Vi är traditionsenligt uppe i stugan vid Höga kusten såhär på nationaldagsgelgen. Tidigare år har bjudit på varmt sommarväder men nu har det varit betydligt kallare och blåsigare. Vi lyckades dock fånga de 2-3 timmar med sol och vindstilla som dök upp i fredags kväll. Vi gav oss iväg vid halv nio-tiden på kvällen i spegelblankt vatten och solbelysta röda klippor. Eftersom det så fantastiskt fint och stilla vågade vi oss hela vägen till Mjältön där vi gick iland på en liten liten sandstrand. Det var 2 helt magiska paddlingstimmar så att det sen regnade och var 9 grader hela lördagen gjorde inte så mycket! 

image

image

image

image

Nu ska vi snart packa ihop och bege oss söderut igen, men första tänkte jag tvinga Patrik att fota mig i min nu färdigstickade tröja och en blus som jag sytt klart för ett tag sen (så jag har nåt att blogga om sen…)

Annons
Kategorier Okategoriserade

3 reaktioner till “Paddling i solnedgång

  1. Vet du att innan man slog fast att kuststräckan däruppe skulle kallas Höga Kusten så hade den många olika namn. Bland annat Röda Kusten, och det kan man förstå när man ser färgen på de solbelysta klipporna på dina vackra bilder 🙂 Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s