Det grönskar

Helgen har bjudit på lördagsutflykt till Ulriksdals slottsträdgård där jag i veckan insett att det finns massa roliga växter att handla(tack Sara!). Vi promenerade först i parken längs vattnet en bit (tyvärr glömde vi kameran hemma) och gick sen in i de stora växthusen där det fanns massor med växter (och några söta katter), vi kom hem med 3 nya orkidéer 🙂 Så här hemma börjar det bli grönt både av orkidéer och av chili- och paprikaplantor som börjar komma upp.

chlil (1 av 1)

orkidé (1 av 1)-4

orkidé (1 av 1)-5

orkidé (1 av 1)-6

Grönt finns också i mitt halsband som jag pysslat ihop under helgen. Jag har rätt mycket fina pärlor i mina gömmor…

halsband (1 av 1)

halsband (1 av 1)-2

Det pågår även andra pysselprojekt här hemma men eftersom det börjar bli födelsedagstider snart så är de hemliga ett tag till framöver… Slänger istället in en bild på fina videkvistar som jag räddade in från nertagna träd på landet förra helgen.

videkvist (1 av 1)

videkvist (1 av 1)-2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s