Årets mörkaste dag (?)

Idag är det årets mörkaste dag men jag tycker att det varit många november- och december dagar som varit mörkare än den här dagen. Härligt att solen är tillbaka även om den bara visar sig några timmar per dag.

sol (1 av 1)

Julen närmar sig och det känns bra. Julklapparna är redan inslagna, behöver ”bara” kompletteras med lite julrim. Jag har stickat klart mina blåa sockor och är nöjd. Ska dock försöka komma ihåg till nästa gång att sticka längre skaft, de blir alltid kortare än vad jag vill/tror. På sticka nummer två avslutade jag tån med att sticka ihop sockan med Kitchener Stictch som liksom gjorde så att maskorna hamnade på baksida och sömmen blev osynlig. Tack för tipset Ellen!

sockor (1 av 1)

Min grå-vita kofta är också klar, håller på att blocka den nu, om jag bara lyckas blocka ut ärmarna lite sen så tror jag att storleken blir perfekt 🙂

kofta (1 av 1)

Julledigt bör ju innebära tid till att sticka och jag har redan satt igång med nästa projekt, en ny tröja i favoritgarnet som legat och väntat i garderoben i några månader. Ska försöka komma ihåg att inte tvätta tröjan i 40 i tvättmaskinen sen när den är klar…

rosa tröja (1 av 1)

Det är väl inte så mycket mer att säga än att önska God Jul!!!

julljus (1 av 1)-2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s