XXX

Jaha, då var det helt plötsligt tredje advent och jag har helt plötsligt fyllt 30! Har spenderat helgen med födelsedagsfirande igår kväll (och innan dess städat, handlat och lagat mat…) och idag har jag njutit av det fina vädret med en tur till Skansen!

skansen

skansen-2

skansen-3

Garnförrådet har vuxit lite grand i och med födelsedagen så nu jobbar jag på att bli klar med min kofta och de blåa sockorna så jag kan få börja med nått nytt spännande projekt 🙂 Sen väntar en tuff jobbvecka (mycket som ska bli klart innan jul) dock kryddad med 2 h inspelad rekord-konsert med Håkan Hellström på bio imorgon. Och efter det lite välbehövligt julledigt.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s