Dunder och brak!

Idag verkar det som att sommaren gör sorti med ett enda stort åskväder, jag har nog inte sett så många blixtrar på så kort tid under hela sommaren!

 regn (1 av 1)

Jag tänkte att jag skulle ta en långpromenad men hann bara gå i 5 min innan himlen öppnade sig och det känns som att det var rätt beslut att vända tillbaka. Det blev te, bullar och lite stickning i soffan istället 🙂 Jag har tröttnat lite på att sticka ärmar på min kofta och har därför påbörjat ett par vantar (mönster ”Doris” ur boken Vantar för alla årstider). Just idag har det dock gått mer bakåt än framåt med dem, men nu tror jag att jag har fått ordning på alla felstickade maskor. Det är uppenbarligen svårt att sticka flerfärgade vantar efter mönster och titta på TV samtidigt.

 vante Doris (1 av 1)

Igår var jag och Patrik på heldagsutflykt, vi åkte tåg som kördes av ett 100 år gammalt ånglok fram och tillbaka till Gävle med besök på järnvägsmuseet i Gävle. Det var trevligt, dock hade det varit ännu trevligare om ångloket kunde kört lite snabbare… Hur som helst så är det ganska häftigt att få se gamla motorer med stora rörliga delar som fortfarande fungerar.

 ånglok (1 av 1)

ånglok (1 av 1)-2

ånglok (1 av 1)-3

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s