En något försenad helguppdatering

Helgen har ju inte bjudit på så varmt och soligt sommarväder vilket gjort att jag kommit långt med diverse stick- och virkprojekt. Jag är i slutskedet på min grå-lila tröja, den är blockad men jag tyckte att den blev något för kort, så nu håller jag på med att göra den några cm längre. Jag passade också på att virka upp lite restgarn och göra ett mobilfodral till min jobbmobil så den inte repas av att ligga i väskan tillsammans med nycklar och andra vassa saker. Och jag har påbörjat nya gröna sockor.

 sockor (1 av 1)

Jag jobbar en vecka till sen blir det en semestervecka följt av en jobbvecka följt av 3 semesterveckor så nu kan det gärna få bli lite sommarväder snart!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s