Stickad lila kofta

Ja, här kommer nu lite fler bilder på senaste koftan jag har stickat. Kort info:

Mönster: eget (men med inspiration från Emelie när det gäller grundmönster)

Garn: Colinette Jitterbug, ca 400 g

Stickor: 3,5 mm

Det svåraste var att välja knappar. Först köpte jag rosa/lila knappar men märkte sen att de inte riktigt var rätt nyans. Sen köpte jag svart-vita randiga knappar men det blev inte så snyggt. Tredje gången gillt hittade jag dessa knappar som dock var ganska små, men då fick det bli många knappar 🙂

lila kofta (1 av 1)-3

lila kofta (1 av 1)-2

lila kofta (1 av 1)

Vi passar också på att ta en långhelg och vara hemma. Igår blev det en sväng till Skansen i solskenet, idag har jag varit effektiv och varit och klippt mig, tagit tbe-vaccin, bakat bröd och rensat lådor från förrådet.

skansen (1 av 1)

skansen (1 av 1)-2

skansen (1 av 1)-3

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s