Sommarbesök

Sommaren var som bekant här på besök i förra veckan. Jag hann med att äta glass, ha picnic-middag på en filt, njuta i solen och vara ute en dag och segla. Ganska bra jobbat särskilt med tanke på att jag också hann med att skaffa nytt (eller nygammalt) jobb och säga upp mig… Efter 2 lite för struliga och oroliga arbetsplatser hoppas jag nu på lite stabilitet med trevliga kollegor tillbaka på mitt första jobb. Jag tror det kommer bli bra.

Jag har också precis blockat och fäst alla trådar på min kofta jag har stickat på under våren. Men fler bilder kommer inom kort 🙂

kofta lila (1 av 1)-3

blomma (1 av 1)

picnic (1 av 1)

raps (1 av 1)

segling (1 av 1)

segling (1 av 1)-2

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s