Klänningen!

Den blev äntligen klar klänningen. Jag är mycket nöjd, främst eftersom jag faktiskt har lyckats ha tålamod och göra alla moment ordentligt och inte skynda fram för mycket. Passformen är inte perfekt, men det ska väl finnas lite förbättringspotential till nästa gång 🙂

Det svåraste var ärmarna, jag hade tänkt ha längre ärmar men  jag har inte fattat hur man syr ärmar som inte gör att man inte kan lyfta armarna ovanför axlarna. Någon som har några tips? Jag försökte, men det fick till slut bli korta miniärmar.

klänning (1 av 2)

klänning (2 av 2)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s