Blomsterprakt

Helgen har bjudit på ytterst tråkigt väder, får helt enkelt hoppas på bättre väder till nästa helg. Då har jag tänkt att jag och Patrik ska ut och vandra Sörmlandsleden hela helgen!

I fredags var vi på fotoutställning (tack för att vi fick komma Sara!) och jag blev inspirerad av att fota lite mer med vårt makro-objektiv (100 mm). Sagt och gjort, mulet väder är ju det bästa vädret att fota blommor i, så under förmiddagen har jag sprungit runt i omgivningarna med kamera och stativ. Lyckades att få någon bra bild i alla fall 🙂

makro (1 av 1)

makro (1 av 1)-3

makro (1 av 1)-2

makro (1 av 1)-4

makro (1 av 1)-5

I torsdags sydde jag sista detaljen på min klänning jag sytt på ett tag, passformen är inte 100 % perfekt men ändå riktigt bra tycker jag. Bilder på den får dock komma i senare inlägg eftersom jag först måste övertala Patrik att vara fotograf och komma på nåt bra ställe att fota mig+klänning på.

Annons

2 reaktioner till “Blomsterprakt

  1. Jag ska försöka ta bilder på klänningen snart, det är ju ljust på kvällarna så det borde inte vara något problem egentligen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s