Känner mig fri, tom, trött och förväntasfull!

Idag var det en fantastiskt skön känsla att gå hem från jobbet, för nu väntar 3 veckors semester! Det har också varit otroligt intensivt senaste 2 veckorna på jobbet men jag hann precis klart med allt jag skulle idag så nu är det samma känsla som efter en tenta, frihetskänsla, tomhetskänsla och känslan av att äntligen kunna koppla av. Det kan jag ju egentligen inte för imorgon blir det panikpackning innan planet går, men det väljer jag att inte tänka på nu 🙂

Vi börjar i Tokyo, exakt vad vi ska göra där tänkte vi ta tag i på planet. Men jag hoppas vi hinner se lite av Japans kända körsbärsblommor

körsbär-1

 Jag gissar att japanerna är ganska bra på wi-fi och internet så jag hoppas kunna lägga upp lite bilder successivt under resan. Men nu är det snart en god natts sömn som hägrar… verkar väldigt skönt att sova…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s