Bra men för kort helg!

Helgen har gått alldeles för fort, skulle vilja ha 2 dagar ledigt till! I lördags kom Ellen hit och vi både tränade, åt god lunch, jag köpte ny vårjacka och sist men inte minst lyckades jag köpa ett snyggt tyg som jag ska sy en klänning av! Färgen kan ni nog gissa…

grönt (1 av 1)

Så idag har jag, för första gången sen syslöjden i 8:an försökt skapa ett mönster på mönsterpapper och sen provsytt en enkel klänning i ett tyg jag haft länge hemma men inte vetat vad jag ska ha det till. Det har gått över förväntan och jag har nu efter lite provande ett mönster som jag tycker är bra. Lite detaljer är kvar, typ krage och själva detaljerna kring knäppningen, det ska vara knappar längs med hela framsidan har jag tänkt så jag kommer nog vara expert på att sy knappar och knapphål sen 🙂

Det går också framåt med koftan, jag håller nu på med övre delen av ryggen. Fasar lite för att sticka ärmarna för det brukar vara så tråkigt, men det kanske är bra att ha med en enkel tråkig stickning till Japan 🙂

kofta lila (1 av 1)-2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s