Virusattak!

Jaha, då var den här veckan slut – och jag har bara lyckats vara på jobbet en dag. Jag tror inte jag helt återhämtade mig från förra förkylningen så jag skulle tro att nästa förkylningsvirus tyckte jag var ett enkelt offer. Detta virus bestämde sig för att bo i min hals – jag tycker att han kan flytta nu… Jag brukar ha ont i halsen när jag är förkyld men inte så här, svårt att svälja och svårt att sova hela natten utan att vakna och ha jätteont. Eventuellt är en bättring på gång såhär 4:e dagen (4 dagar är kanske inte så länge men just nu känns det som en evighet) eller så har viruset bara bestämt sig att flytta från vänster sida av halsen till höger sida. Jaja, vi får se – kul med förändring om inte annat…

Så jag har kollat på dåliga tv-program, kollat på en massa filmer, sovit och stickat en del. Numera har jag snart en enarmad kofta och Patrik har 1,05 vante – det går framåt!

 

kofta-1-3

 

 

 

 

 

 

skugga-1

Annons

2 reaktioner till “Virusattak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s