Sensommarsöndag

Senaste veckan har jag känt mig trött och lite stressad vilket nog beror på för mycket tankar kring jobb och annat, det har därför varit rikigt skönt med en ordentlig slappar-söndag. Jag tog sovmorgon till klockan 10 för att sen i lugn och ro äta frukost, efter det tog jag med mig en filt och min stickning ut i solen. Riktigt skönt sensommarväder, fortfarande sommartemperaturer men ändå tendenser av den där klara härliga höstluften.

kofta-1

 

 

 

 

 

 

 

Eftermiddagen bjöd på en cykeltur bort till svärföräldrarnas odlingslott där vi blev bortskämda med att få plocka både potatis, morötter, röbetor, vitlök, gröna bönor och lite hallon 🙂

Under förra veckan har jag också sytt ihop en ny plånbok till mig själv, som jag nog tycker blev bättre än den virkade jag har men långt ifrån perfekt, den blev lite för bred för att jag skulle lyckas få plats med blixtlåset.

plånbok-1

 

 

 

 

 

 

När det gäller koftan jag stickar på så går det framåt, håller just nu på med att sticka den delen av ryggen som är ovanför armhålorna. Ett tips är dock att inte försöka sig på att sticka mönster en fredagkväll efter en hård arbetsvecka speciellt inte när man tappar en  maska som sen gör att hela hålmönstret förstörs. Jag fick repa upp några varv och trodde jag hade löst det men det blev ändå inte rätt. Efter ytterligare några upprepade varv lyckades jag tillslut få det att se någorlunda normalt ut igen…

Nu så här på sommarkvällarna ser vi en del luftballonger från balkongen, bland annat dessa nu ikväll

luftballonger-1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s