Ny kjol

För en dryg vecka sen plockade jag fram min symaskin och tyg jag köpt för länge sen som jag tänkt skulle bli en kjol. Med en symaskin som faktiskt kan sy elastiska sömmar (till skillnad från min gamla från 70-talet som kunde raksöm och sick-sack söm) gick det till slut riktigt bra.

Jag har använt kjolen flera gånger redan men det där med att fota är lätt att glömma, men genom att tvinga ut Patrik på balkongen har jag nu ett kort på mig och kjolen 🙂

kjol-1-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Symaskinen står fortfarande framme och jag har tänkt att jag ska sy en plånbok/börs, problemet var att jag lyckades ha sönder dragkedjan jag tänkte använda till den igår kväll. För att fixa detta cyklade jag idag iväg till Solna centrum för att köpa en ny men misslyckades, det finns tydligen inte dragkedjor/blixtlås varken på Åhléns eller Panduro 😦 Men det får jag helt enkelt ta och införskaffa nån gång under veckan, jag har ju fortfarande sommartid på jobbet vilken innebär 7,25 h/dag, gäller att passa på att njuta nu i augusti, sen blir det 8,25 h/dag…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s