Semesterstickning!

Man skulle kanske kunna tro att det enda jag har gjort på semestern är att ha vandrat bland berg och forsande älvar, men jag har haft med mig garn och stickor hela tiden  🙂 Vi var hemma några dagar mellan Island och Kebnekaise och då passade jag på att köpa garn till en kofta jag har börjat sticka. Jag har tänkt sticka en kofta ett tag men inte hittat något mönster som har verkat bra, nu hittade jag dock detta på Ravelry och det verkade lagom krångligt.

Jag stod och valde garn i garnaffären och funderade på vilken färg det skulle bli, jag tog dock mitt förnuft tillfånga och valde inte någon stark färg utan nu får det bli en grå kofta, lite tråkigt men väldigt användbart. Om modellen blir bra är det ju bara att sticka en till lite mer färgglad om jag känner för det.

Jag börjar tycka att jag nu ändå har kommit en bit på väg, men jag gissar att jag kommer att vara lagom less på den när jag kommer till att ärmarna ska stickas…

grå kofta-1

 

 

 

 

 

 

Nä, nu kanske det är dags att sticka några varv till framför TV:n och mentalt börja inse att semestern är slut och att det är dags att jobba igen imorgon…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s