Snart midsommar

Sommaren är här på riktigt och jag försöker att fånga den. Efter att tröjprojektet blev klart har jag inte börjat med något nytt, jag tänkte att det kunde vara bra att göra klart vante nr 2 på det par jag började med i vintras någon gång…

vantar balkong-1

 

 

 

 

 

 

Idag är jag sjukt trött, har varit fullt upp ett tag känns det som och så ljust på kvällarna att min kropp inte fattar att den ska sova. Efter jobbet idag tog jag och gick ner till bryggan nedanför oss hoppade i vattnet, det var jättehärligt (skulle tippa på 19-20 grader) sen har vi ätit middag på balkongen och slappat i hängmattan så nu ska jag gå och fredagsdäcka (trots att det är torsdag idag) i soffan och samla krafter inför midsommarafton imorgon 🙂

hängmatta-1

 

 

 

 

 

 

 

Slänger in en bild från förra fredagens åskväder som bjöd på mäktig regnbåge som såg ut att komma rakt upp ur nya Karolinska.

regnbåge-1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s