Krokade handledsvärmare

I veckan var jag på krokningskurs och fick lära mig att rundkroka – mycket lättare än man tror men lite klurigt att lista ut hur man gör på egen hand tror jag. Jag blev i alla fall inspirerad och har gjort klart en handledsvärmare och påbörjat den andra. Principen är att ha ett udda antal maskor och sedan köra varannan maska som enkel och varannan som avig (motsv. moss-stickning). Har man dessutom 2 olika garn, ett som man lägger upp maskor med och ett som man krokar av maskor med blir det så här häftigt!

handledsvärmare krokad-1handledsvärmare krokad-1-2

 

 

 

 

 

 

 

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s