Renoverad kjol!

För några dagar sen plockade jag fram symaskinen och tyg som jag köpt förut och tänkt sy en kjol av men det har aldrig blivit av. Jag började att mäta ut tyg för att göra kjolen av ett och samma tyg men det blev inte så bra – det kändes som att det var lite väl skrikigt mönster för det.

Sen fick jag helt plötsligt en idé som var mycket bättre 🙂 Jag kom på att jag långt ner i garderoben har en svart enkel kjol som jag inte använder för jag tycker den är så tråkigt. Nu har jag sytt på en remsa med det mönstrade tyget längst ner på den svarta kjolen och det blev riktigt bra!

kjol-1

 

 

 

 

 

 

Igårkväll var jag på fortsättningskurs på garnaffären Litet nystan och lärde mig att kroka och dessutom att rundkroka som man behöver kunna för att göra tex en mössa eller handledsvärmare. Jag har köpt 2 krokningsnålar (som en virknål men med krok i båda ändar) så första projektet ska bli handledsvärmare har jag tänkt mig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s