Uppdatering

Det har inte blivit så mycket stickande den senaste veckan eller i helgen, har haft massa andra roliga saker att göra istället. Men jag fortsätter sticka på min vante, det går framåt men sakta, de blir väl klara lagom tills våren är här…

Förra året vid den här tiden var jag och Patrik på andra sidan jorden och jag ska väl erkänna att jag gärna skulle ha tagit en trip dit i år också. Men i år håller vi oss hyffsat på hemmaplan, om en vecka är vi uppe i Tärnaby och åker skidor 🙂 Kanske inte riktigt som Nya Zeeland men bra ändå!

Eftersom jag inte gjort mycket i sticknings-väg som ni inte redan har sett kommer istället lite bilder på vintern (som nu ändå börjar ha en liten liten vårkänsla i sig vilket nog beror på att det är ljust till efter kl 16) och på färgglada tulpaner som får en att längta till våren.

änder (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Änder vid den sista öpnna vattenytan, hur gör änderna när allt är fruset?

pampas marina is (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

tulpan (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

tulpan (1 av 1)-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s