Ljusning

Under veckan som gått har det fantastiska skett att när jag äter frukost kan jag numera (en klar dag) ana soluppgången över Stockholm – ljuset är på väg tillbaka! Ytterligare ett vårtecken är att vi har planterat årets chili idag. Eftersom alla inte blev mogna förra året tänkte vi att det kan ju inte skada att börja en månad tidigare 🙂

Jag vill dock inte ha vår än, jag vill ha kvar vintern i alla fall en månad till, ljuset får gärna komma men snön vill jag har kvar!

Jag har stickat vidare på min tröja och är klar med ett stycke. Eftersom jag har dålig disciplin på att göra klart en sak innan jag påbörjar en ny stickar jag också på två par vantar, ett par till mig där jag t.o.m. gjort mitt eget mönster och sen ett par Lovvika-vantar till Patrik (som antagligen blir klara lagom till att våren faktiskt är här…).

tröja del 1 (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

vantar rosa-grå (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Utöver att sticka och dricka te har jag i helgen surfat runt och börjat planera sommarens resa till Island, vandring mellan Landmannalaugur och Thorsmörk verkar spännande. Jag har också surfat runt om resor till bl.a. Sydafrika och Borneo, det finns många ställen jag vill åka till! Synd att jag bara har 25 semesterdagar…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s