Nytt år, nya pärlor!

Nytt år = nytt pyssel! Under helgerna tog jag fram min stora pärllåda och började att sortera och slänga. Medan jag gjorde det så kom inspirationen flygande och jag fick ihop 2 st nya halsband, ett nytt (med pärlor från Syfestivalen i höstas tror jag) och ett nygammalt som jag i princip bara trädde om eftersom det hade gått sönder.

halsband nytt (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

halsband nygammalt (1 av 1)halsband nygammalt (1 av 1)-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag var också ute på promenad längs vattnet på nyårsdagen och kom ihåg att ta med mig kameran. Det var jättefint ljus ute och jättehäftiga isflak som höll på att bryta upp vilket gjorde att det helt plötsligt kändes ganska enkelt att vara fotograf 🙂

iskonst (1 av 1)-2

 

 

 

 

 

 

iskonst (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

hänglås (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Annons

En reaktion till “Nytt år, nya pärlor!

  1. Härligt med lite pärlpyssel igen! Du vet vem som är en ivrig spekulant på dina fina halsband….. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s