Världens bästa 2012!

Tänkte försöka mig på att på något sätt sammanfatta året som nu alldeles snart är slut. Det har varit ett så fantastiskt bra år att jag inte riktigt vill att det ska ta slut.

Januari bestod till största del av att planera, packa och längta efter Nya Zeeland-resan vilket väl i och för sig är halva nöjet. Vintern 2011-2012 var dock inte så mycket att ha, men en snöängel lyckades jag i alla fall göra.

snöängel (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Hela februari spenderades på södra halvklotet och resan uppfyllde alla våra förväntningar och vi hann med att göra väldigt mycket saker. Höjdpunkter var bland annat – vandra bland sjukt stora Kauri-träd, repellera ner 100 m i Waitomo caves, Tongariro Crossing, Rotorua, paddling i Abel Tasman, 4-dagars vandring i regnskogen på Milford Track, paragliding i Wanaka och säl/pingvinsafari på Otago-halvön.

LW 6th feb 1pm-Ryan (#) 009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tongariro start

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kajak 2

 

 

 

 

 

 

dag 3 bild 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pingvin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren hemma bjöd på chiliodlingar, aprilväder, nya tavlor i vardagsrummet, fin virkad lila tröja, KENT-konsert och balkonghäng i nyuppsatta hängmattan.

wpid-20120325_142106.jpg

 

 

 

 

 

 

 

chili (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

färdig tröja (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tavlor (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Sommaren började med en sjukt massa tankar och funderingar kring nytt jobb som just blivit klart, var därför extra skönt att gå på semester. Semestern var som vanligt full med massa spännande äventyr, fjällvandring i Abisko, resa till Nordkap, besök på treriksröset och sen en 5-dagars tur i Skottland. Inte de soligaste resmålen… men å andra sidan var det inte så mycket sol här hemma heller 🙂

nordkap2 (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

fjällvandring 4 (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

treriksröset (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

hogwarts express (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Hösten har inneburit en ny vardag för både mig och Patrik eftersom vi bytt jobb båda två. Under hösten har jag också varit uppe i stugan vid Höga kusten och kluvit ved och plockat lingon, plockat svamp, sprungit (eller ja tagit mig runt iaf) tjurruset, tapetserat vardagsrummet, varit konsert med Anna Ternheim och vunnit stor fin tavla i konstföreningen.  Jag höll nästan på att glömma att vi också varit en weekend i Amsterdam.

vedklyv

 

 

 

 

 

 

tjurrus-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trattkantareller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tapet i sovrum (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

amsterdam (1 av 1)-2

 

 

 

 

 

 

När man sammanfattar allt man gjort på ett år så inser man att man hinner göra väldigt mycket på ett år. Med den här sammanfattningen kan jag ju bara önska och hoppas att 2013 blir lika bra som detta år varit och jag tror det finns potential.  Närmast väntar först en tur till Tärnaby med Patrik, sen ytterligare en fjälltur på min drömkurs vid Blåhammaren. Till sommaren hoppas vi på att ta oss högst upp på Kebnekajse och sedan åka på vandringsresa på Island. Det känns som att 2013 inte blir helt fel det heller 🙂

Gott Nytt År!!!

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s