Smått och gott

Jag har sysslat med en massa pysselsaker den senaste veckan, vilket ju gör att ingenting blir klart… Jag tror mig veta hur mönstret på tröjan ska stickas, jag har stickat en provlapp och mönstret blev rätt i sidled men för hoptryckt i höjdled så jag tror jag ska lyfta varje flätmaska ett varv, så nu har jag nåt att testa i veckan också 🙂

Jag har också virkat en grytlapp med två färger vilket blev riktigt bra (grytlapp nr 2 är på gång), så med den här tekniken borde man kunna virka grytlappar med mer avancerade mönster på.

 

Eftersom jag var sjuk när det var Tjejmilen har jag tänkt (i ett svagt ögonblick?) att jag ska ut jogga en mil själv så att  jag har gjort det en gång innan det är dags för Tjurruset om 2 veckor. Vi får väl se om jag kommer iväg eller om jag fastnar i soffan med virknålen i handen…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s