Växtvärk på balkongen

Tomaterna och chilin på balkongen växer så det knakar. De tomatfrön jag hade sparat på en servett nån gång förra sommaren och som jag inte kommer ihåg vad det var för tomater har blivit typ en meter höga:

På en annan tomatplanta vi hittat de första tomaterna!

 

Även inne på fönsterbrädorna växer blommorna. I mars nån gång stoppade jag ner 2 avokadokärnor i jorden (jag har alltid velat se hur en avokadoväxt egentligen ser ut) och nu 3 månader senare har det faktiskt börjat växa!

 

Man märker att sommaren är på gång, eller ja egentligen är den ju faktiskt här redan, på flera sätt. Igår var det sommarfest med jobbet, det var roligt (som alltid) lite vemodigt eftersom jag nu bara har 2 veckor kvar! Vi har också börjat planera sommarsemestern på riktigt. Vi kan ju konstatera att vi inte har valt de mest klassiska sommarresmålen…

En tur till midnattssolen på Nordkap och Lofoten:

 

och sen en 5-dagarresa till Scotland och Edinbourgh

 

Vi tycker i alla fall att det känns som väldigt roliga resmål. Nu återstår bara att hitta bra och billiga vandrarhem i Norge… det sista kanske kan bli svårt…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s