Hektisk vecka

Veckan som gått har jag haft fullt upp, nästa lite för fullt upp om  jag får säga min mening… Jag har tagit fram min vårjacka som äntligen passat för vädret som har varit 🙂 Synd bara att man ska börja nysa så fort man går utanför dörren…

Jag har gjort klart en del pysselblommor, 32 st för att vara exakt. Men det får nog räcka med blommor nu tror jag. Jag har också just stickat klart mina mönsterstickade handledsvärmare, ska bara fästa lite trådar och sånt innan jag tar kort på dem. Detta betyder att jag måste fundera ut ett nytt stickprojekt (eller kanske virkprojekt?)!

I tisdags var jag på målarkurs där jag har tänkt lära mig måla akvarell, det var kul men jag var lite för trött och hade för mycket saker i huvudet att tänka på, men jag håller på att öva på att måla björkar här hemma in för nästa kurstillfälle. Så nånting ska jag nog kunna lära mig i alla fall.

Det växer så det knakar om våra tomat- och chiliplantor så igår åkte vi och köpte jord och har nu planterat ut de största tomaterna i sina sommarkrukor.

 

Annons

En reaktion till “Hektisk vecka

  1. Hej Åsa! Dina pappersblommor blev fantastiska. Du sa att vi kunde slänga dem efter festen, men det tänker vi inte göra. Tack snälla du för att du fixade dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s