Pysselblommor

I veckan som gått har jag jobbat (som vanligt…) men också hunnit att gå på konsert med Laleh på cirkus och fira mammas födelsedag med restaurangbesök. Konserten med Laleh var lika flummig som jag hade väntat mig, flummig men bra! Efter denna vecka är det kanske inte så konstigt att jag känner mig ganska trött, fast jag skyller tröttheten på våren (pollen?), jag brukar bli trött på våren.

Under förra helgen började jag tillverka blommor med hjälp av silkespapper och ståltråd till kommande 60-års fest nästa helg. Blommorna blev mycket bättre än jag trodde att det skulle bli, hittills har jag gjort ca 20 st tror jag. Beskrivning till hur man gör blommorna finns här

Jag har också lyckats övertala mig själv om att jag faktiskt tyckte det var kul att springa Tjurruset (en mil genom skog, myrar och leriga diken…) förra gången jag sprang det 2010, vilket förövrig är första och enda gången jag har sprungit en mil. Så nu har jag anmält mig till årets lopp som går nån gång i oktober 🙂 Det kommer att bli kul!

Annons

En reaktion till “Pysselblommor

  1. Hej Åsa! Du är en ängel som fixar blommorna! Är man pysseldrottning så är man, jag visste väl vem jag gav uppgiften till. Camilla har anpassat färgerna på sina girlanger så att de ska matcha, så det blir säkert jättesnyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s