Omarbetade pärlor

Nu har vi varit hemma en vecka men det känns som betydligt längre sen än en vecka som vi landade på Arlanda. Människan är väldigt bra på att anpassa sig till nya situationer och det väldigt fort… Har ju nu i alla fall klarat av arbetsveckan som jag tycker flutit på riktigt bra, brukar vara mycket segare att komma tillbaka från sommarsemestern, fast det tror jag beror på att då är alla sega efter semestern så då vilar det en kollektiv seghet över alla. Nu var det full fart på alla så då gick det ganska bra att komma in i allt. Jag har lyckats pyssla ihop 2 halsband med pärlor från Hong Kong varav ett med turkoser som är väldigt fina tycker jag, dock  lite svårt att kombinera med de färger jag brukar ha på mig

 

 

Har suttit och gått igenom en del av alla de bilder vi tog på Nya Zealand och när man ser vissa av dem måste jag ju erkänna att jag längtar tillbaka. När jag kollar på bilderna från vandringen på Milford track vill jag ge mig ut och fjällvandra, inser sen att det nog är bäst att vänta några månader innan jag gör det…

 

Men det går ju åt rätt håll i alla fall, snart är det vår och sen kommer sommaren!

 

 

Annons

2 reaktioner till “Omarbetade pärlor

  1. Tack snälla Åsa för din fina reseskildring, det har varit fantastiskt roligt att kunna följa er på er resa! Otroligt fina bilder, det måste ha varit en fantastisk upplevelse. Kul att se dina färdiga pärl-alster men kan du tänka dig att lägga ut ett foto på pärlor som du köpte? Jag är sååååå nyfiken. 😉 Hälsningar Sylvia

  2. Halsbandet med turkoser ser jättefint ut 🙂 Om du inte har några färger det passar till så finns här en spekulant som skulle kunna offra sig………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s