Pärlaffärer i Hong Kong

Tänkte bara komplettera förra inlägget med hur jag hittade pärlaffärerna i Hong Kong om det är någon annan som tänkt köpa pärlor i Hong Kong 🙂 Snart har jag nämligen glömt hur jag hittade dit…Vi åkte tunnelbana till Sham Shui Po, sedan är det Exit C ut på Apilu-gatan som gäller. Jag hittade ca 10 pärlaffärer på en tvärgata till Apilugatan, Yu Chau street, som man kom till om man svängde vänster från Apilugatan.

Det finns säkert fler pärlaffärer i Hong Kong än dessa, men jag nöjde mig med de jag hittade. Det fanns även affärer som sålde alla typer av knappar man skulle vilja ha på samma gata som pärlaffärerna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s