Vårruset och annat skoj

Idag har Ellen övertalat mig att jag ska springa vårruset, så nu är jag anmäld till vårruset i Uppsala den 26:e maj. Med andra ord är det kanske dags att börja ut och jogga igen. Imorse hade jag stora planer på att jag och Patrik skulle gå in våra vandringsskor/fötter och ut och vandra lite i vårvädret. Men solen försvann och det var kallt så det slutade med att vi cyklade och handlade och sen kom hem och bakade mockarutor och det är ju också en bra sysselsättning på en söndag 🙂

Vi har också pysslat om alla tomat- och chiliplantor och planterat om dessa i större krukor eftersom de helt har växt ur sina små såkrukor. Jag har inte pysslat med så mycket ”äkta” pysselsaker på senaste tiden men i brist på andra idéer har jag börjat virka mormorsrutor igen, denna gången större rutor som jag tänkte ska bli en filt/överkast beroende på hur stort tålamod jag har…

Om en vecka ska vi skriva förarintygsprov för båt, det känns som att det kanske är dags att börja läsa igenom boken på riktigt nu snart…

Annons

En reaktion till “Vårruset och annat skoj

  1. Vårruset den 26 maj betyder att det inte kan bli segling den helgen….. Då håller vi tummarna att vi kommer iväg helgen innan och att ni hänger på då 🙂
    Heja på med mormorsrutorna, det tar nog ett tagg innan överkastet blir klart…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s