Regn

Denna helg har gått fort, men det har varit en mycket bra helg tycker jag. Hela gårdagen gick åt till att hjälpa systeryster med att flytta från Lappis till Fisksätra, vi var många så det gick rätt fort ändå. Sen är det ju väldigt bra att ha en bra mamma som lagar god middag till alla flytt-”gubbar” 🙂 Dagens väder har inte varit det bästa, dimma och regn… Jag har dock hunnit med så sjukt mycket saker idag och trots det har det inte känts stressigt. Jag har varit ute och joggat, bakat bröd, varit på promenad i regnet och fotat mitt träd och lite andra fina saker. Dessutom har jag och Patrik förberett sommarstädat balkongen, så nu är det fritt fram för sommaren att komma! Tomater och chiliplanter är omplanterade ett snäpp:

 

Det bästa med tomatplantorna är att de luktar så gott, det luktar sommar om händerna när man har tagit i tomaterna 🙂

Vi gick som sagt på promenad i lätt duggregn (som sen övergick till enbart regn…) och upptäckte att det var optimalt ljus att fota i och denna coola bild tog Patrik:

Mitt träd såg inte så jätteroligt ut idag eftersom allt var ungefär 10 nyanser av brunt, men snart kommer det kanske att börja bli lite grönt runt trädet:

 

Annons

2 reaktioner till “Regn

  1. Vilken härlig blogg du har, Åsa, man blir bara glad av att läsa den och se alla fina bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s