Söndag

Nu börjar våren verkligen att närma sig även om det var totalt svinkallt att gå på promenad idag, men all snö har smält vid mitt träd:

 

Jag har efter mycket pysslande äntligen blivit klar med alla mina mormorsrutor och har satt ihop dem till en varm och mysig sjal, och den behövdes idag 🙂

 

 

På odlingsfronten går det också framåt, både tomater och chili har börjat gro, nu gäller det bara att se till att tomaterna inte blir för stora, för i år vill även jag få plats på balkongen… Igår var jag med konstföreningen på jobbet och köpte 6 av årets tavlor som ska inhandlas. Vi var på Haga konstutställning och det fanns många snygga tavlor där, vi lyckades till slut enas om vilka vi skulle köpa 🙂 Jag blev väldigt inspirerad till att börja måla igen, det är bara det att när jag väl försöker så tycker jag att det blir så fult, inte alls som jag har föreställt mig i huvudet att det ska se ut… Men jag kanske ska ge det en chans, vi får väl se.

Vår är det även inne i lägenheten:

 

Annons

En reaktion till “Söndag

  1. Fin sjal Åsa! Du har verkligen handlag för allt möjligt när det gäller skapande, kul att du delar med dig via din blogg. Kram Sylvia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s