Underbara vinter

Efter fredagens snöstorm kom vintern tillbaka, och det är ju faktiskt bara februari så det ska vara vinter. Sen är ju jag kasnke lite knäpp men jag blev överlycklig när jag vaknade i fredags morse och inte ens såg ut genom fönstret för det var helt igensnöat 🙂 Ännu mer underbart väder var det igår så jag begav mig iväg för att testa julklappsskidorna i längdspåret för andra gången och det var fantastiskt vackert:

 

 

Mobilen kan ju ta ganska bra bilder den också!

 

Det går sådär med pysslandet, har precis påbörjat vante nr 2 men det känns lite segt… Jag får ta med den upp till Åre i helgen så kanske jag får tid över på tåget eller nåt… (när inte jobbet eller att titta på 24 tar upp all tid…)

Annons

En reaktion till “Underbara vinter

  1. Vilka vackra vinterbilder! Ja, mobilen duger ju alldeles utmärkt till att ta fina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s