En helt vanlig torsdag

Så har nästa hela denna vecka gått också, jag förstår inte riktigt var all tid tar vägen, tycker inte att jag gör så mycket under veckorna men ändå tar de bara slut – konstigt det där eller hur?! Jag har i alla fall haft en mycket bra torsdag som började på bästa tänkbara sätt, för en gångs skull gick jag och Patrik upp tillsammans och allt blir så fantastiskt mycket trevligare tillsammans, snooza, kliva upp, äta frukost och stressa till tunnelbanan – en tillsynes ganska trist torsdagsmorgon blev istället den bästa vardagsmorgonen på sjukt länge 🙂

Efter jobbet har jag varit duktig och tränat, kommer nog ha träningsvärk imorgon men det är ju så det ska vara! Stickandet av vantar går sakta framåt så lagom till våren blir de nog klara… men jag är iofs så frusen jämt så jag kommer nog använda vantar ända in i april/maj 🙂

 

Resan till Åre/Duved är bokad, om 2 veckor åker jag skidor i Åre! Och jag har faktiskt tänkt att kanske testa skidor en av 4 dagar i Åre, även fast jag tror att snowboard fortfarande är roligast, men jag brukar få så sjukt ont i vänster fot av det så det kanske är bra att variera lite. Appropå fjällen så börjar det snart vara dags att planera för sommarens fjällvandring, nu har vi de flesta prylarna vi behöver och vet hur det funkar så lika mycket planering som förra året blir det inte. Det lutar åt en ny vandring i Jämtlandsfjällen och i år SKA vi upp på antingen Syltoppen eller Helagstoppen… Någon gång i framtiden vore det också coolt att bestiga Kebnekajse, men vi börjar med Syltoppen 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s