Helg

Äntligen fredag och en lugn och skön helg framför mig, utan jobb 🙂 Gick tidigare från jobbet idag och gick från Bergshamra till Odenplan, eftersom jag gick på isen på Brunnsviken så blev det inte lika långt som man kan tro, ibland är det väldigt praktiskt med is! I helgen ska jag ta och försöka njuta av solen (som smhi lovar ska skina…), kanske sätta upp 2 st tavlor och på söndag umgås lite med systeryster, sen tänker jag inte planera mer för det kommer jag ändå inte hinna med…. jag kanske äntligen har lärt mig att bara göra ingenting under helgen?!

Eller, ja, jag ska ta och boka in en resa till Åre också, men det är ju bara kul, jobbigt bara att det kommer att vara en massa goa och glada göteborgare i backen eftersom vecka 7 typ är den enda veckan vi kan åka…

Här är en bild på mitt träd från förra helgen:

 

Lite mer färgglada bilder har jag tagit idag dels imorse vid frukost och dels under min vandring över Brunnsviken

 

 

 

Under veckan har vi hackat upp den torkade Ancho-chilin som vi odlade på balkongen förra året, den luktar och smakar jättegott, man får dock akta sig för att klia sig i ögonen efter man har hackat 🙂 Snart är det dags att planera vad som ska odlas på balkongen i år, det här året blir det bara 2 krukor med tomater, 4 krukor visade sig vara lite svårhanterligt…

Imorgon kanske det blir en gulaschgryta eller iaf nån gryta som man kan slänga ner lite chilipeppar i

Annons

En reaktion till “Helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s