Nygammalt

Det här halsbandet är ett av de första som jag gjort, måste ha varit säkert 5 år sen. Jag har nu trätt om det på en bättre tråd som inte ”rullar ihop sig”.

 

Jag håller på att försöka lära mig att ta snygga bilder på alla mina pärlhalsband och det går väl sakta framåt. Den här bilden är tagen med halsbandet liggandes i en vit plastdunk med avsågad topp med en byggbelysningslampa som lyser in genom sidan på dunken och blev efter lite redigering ganska bra.

Jag har haft en mycket skön lördag, bara tagit det lugnt, sovit ut och sen gått på promenad in till stan och där råkade jag slinka förbi garnaffären vid Odenplan och köpa lite garn som jag nu sitter och försöker förvandla till en vante, det är svårt och går sjukt långsamt. Förhoppningsvis går det snabbare och snabbare ju mer vana man får in 🙂

För att fortsätta med foto så kommer här en snygg bild över Stockholm tagen från vår balkong i början av november:

 

Annons

3 reaktioner till “Nygammalt

  1. Wow man kan inte ana hur bilden är tagen. Vad blev det för färg/färger på vantarna?

  2. Bild på garn till vantarna kommer nog inom kort skulle jag tro 🙂 Det blir blått och blått (mörkt och ljust).

    Beroende på vilken bild som avses så är det antingen jag eller Patrik som är proffs, vi kanske är proffs båda två?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s