Ja just det…

Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret och insåg att det var lika bra att stanna inne… det var ju så här dålig som vintern kan vara här i Stockholm 😦 Det övergår mitt förstånd att det finns människor som föredrar detta framför -10 grader och gnistrande snö.  Jag halkade ändå iväg till mitt träd som idag var lika grått som allt annat utanför fönstret:

 

Det är så mycket man vill och tror att man ska hinna göra när det är helg, nån gång borde jag lära mig att från listan jag har i huvudet på vad jag skulle vilja hinna med under helgen stryka typ hälften. Vissa saker är svåra att lära sig…

Jag har ändå haft en bra helg, trots att jag varit gräsänka, sitter nu och väntar på att Patrik ska ta sig hem från Arlanda 🙂 Och allt detta har jag hunnit med: klippa mig, åka till Uppsala och hänga lite med Ellen, tvätta, handla, jobba lite, sy en gardin och äta söndagmiddag med MoP.  Efter att ha varit i Uppsala har jag också kommit på (och fått mönster) att jag ska sticka ett par vantar till, man kan aldrig få för många vantar!

Nysydd gardin:

 

Ska också försöka hitta en bra plats för denna tavla med fina fotade blommor:

 

Nu ska jag koka lite te och sätta mig soffan och vänta in Patrik 🙂

Annons

En reaktion till “Ja just det…

  1. Jag tycker gardinen blev jättefin! och den passar så bra i fönstret i blåa rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s