Höstregn…

När vädret är som det varit den senaste veckan, dvs regn och mer regn och sen massor med regn och Stockholm ser ut så här:

är det lika bra att stanna inomhus och bara titta ut på regnrusket. Innan regnet kom idag hann vi i alla fall ta en promenad till Odenplan för att där besöka Burger King, systemet och Ljungqvist Garn… Jag hittade garn och beskrivning på vantar som jag köpte på Island i somras och behövde köpa stickor i rätt dimension. Det är nog dags att sticka vantarna snart så man är rustad för vintern!

Köpte också garn för att virka grytlappar till köket. Jag har inte virkat sen slöjden i högstadiet men en grytlapp ska jag nog klara av i alla fall. Inspirationen har varit på topp den här helgen och igår kväll satt jag i soffan och snörvlade (är fortfarande förkyld) och sorterade bland alla mina pärlor. Passade då på att knåpa ihop ett nytt halsband i blå toner.

I pysselstafetten som jag är med i är det min tur att imorgon presentera mitt bidrag, jag har påbörjat det men det är inte klart än, men jag tror jag ska kunna få ihop det under morgondagen. Nu är det dags att fixa middag och sen googla på hur man gör när man virkar…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s