Vad tänker träden?

Jag har alltid tyckt om träd och kan ibland inte låta bli att fundera över vad träden eventuellt står där och tänker på? Undrar över vad som har hänt på platsen de står på under tiden de  har vuxit sig stora? Hur många fåglar ha suttit på en gren och sjungit på våren? Hur många stormar har passerat? Hur många människor har passerat förbi?

Idag hittade jag en fin stig upp i en vacker skog. Kameran låg hemma (man kan inte få  med sig allt när man har bärsele och bebis med sig…) så försökte fånga det vackra med mobilkameran.

Jag får nog aldrig reda på vad träden tänker. Men jag vet i alla fall att jag tänker som bäst i närheten av träden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s